Over

Food to be fit

logo_klein

Breng balans in uw voeding!

Met de huidige overdaad  aan producten  en  adviezen, is een goede balans  niet eenvoudig te vinden.  Food to be fit heeft hoogwaardige supplementen geselecteerd  als ondersteuning van de dagelijkse voeding. Daarnaast is het hoofddistributeur van 2PREVENT2. dit merk heeft zich onderscheiden door Prebiotica, Probiotica en Syn-biotica producten om de darmgezondheid te verbeteren. Bovendien leveren wij een Osteo D3+ supplement ter bevordering van duurzaam, natuurlijke sterke been-, wervel- en tandvorming.

Supplementen zijn een goede aanvulling van uw dagelijkse gezonde voeding. De gezonde voeding verdeeld over 4 tot 7 maaltijden per dag is en blijft het allerbelangrijkste. Wij geven u graag advies om te bepalen wat voor u een zinvolle aanvulling kan zijn. Hiervoor adviseren wij een aantal onafhankelijke testmogelijkheden die u hierin inzicht geven.

U kunt per product  kijken wat het beste bij u past. Kijk daarvoor bij Supplementen. Daarin vindt u per product welke ondersteuning  het supplement kan bieden. Let er tevens op dat niet ieder supplement bij elk lichaam even goed aanslaat en daarom is het raadzaam hierover een deskundige te raadplegen.

De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat u de supplementen veilig kunt gebruiken in combinatie met andere producten. Meer informatie kunt u specifiek vinden  bij de producten. Wij streven ernaar dat de producten die wij aanbieden van oorsprong zijn te achterhalen.

Als u de product informatie leest, zult u zien dat deze supplementen iets extra’s bieden vergeleken bij het gangbare aanbod dat op de markt is.

Wij wensen u veel profijt van onze producten.